Broodbakovens
Zelfgebakken brood uit uw eigen bakoven; een waardevol voedingsmiddel.
Klaargemaakt volgens eigen recepten -zuiver en geurig- onovertroffen in smaak.
Gebakken volgens het aloude principe van de houtoven met chamottesteen (vuurvaste steen die bestand is tegen langdurige hoge temperaturen): bakken met dalende temperatuur, thans zeer actueel.
Bij Rofco vindt u een gamma broodbakovens die u toelaten om alles te bakken wat u in een bakkerij vindt - ook vlees en groenten kunt u
op een perfecte wijze bereiden (pizza's, quiches, ovenschotels, enz...).
- Op 1, 2 of 3 bakvlakken van zuivere chamottesteen, naargelang het type oven, 12 broden in één beurt bakken.
- Met zijn regelbare thermostaat, voorzien van controlelamp, kunt u nauwkeurig de temperatuur instellen tot 250°C. Het toestel B40 is voorzien van 2 thermostaten,
zodat de bakvlakken van chamottesteen afzonderlijk te verwarmen zijn. De binnenverlichting en het kijkvenster stellen u in staat het bakproces nauwkeurig te volgen.
- Al onze toestellen zijn voorzien van 1 of 2 dampsleutels. De mogelijkheid tot bakken met stoom zorgt er dan ook voor dat u voortaan onder andere lichte
en krokante pistolets kunt bakken zonder toevoegingen.
- De constructie in roestvrij staal, zowel binnen- als buitenkant, garanderen een lange levensduur. De weerstanden van 600 of 800 Watt zijn respectievelijk
2 en 3 meter lang en gloeien niet, wat bijdraagt tot een onbeperkte duurzaamheid.
- Een zuinig verbruik wordt gegarandeerd door het gebruik van thermische isolatie van hoge en blijvende kwaliteit.
- Ieder toestel wordt geleverd met gebruiksaanwijzing en receptenboekje.
(Constructie- en modelveranderingen voorbehouden)
Rofco biedt u een gamma broodbakovens aan die u professionele bakresultaten garanderen en staan voor jarenlang bakplezier.
Hieronder vindt u een overzicht van onze ovens met chamottesteen.
|
|
B5 |
Bakoven voor kleine huishoudens. Bakt 2 broden van 850 gr of 3 van 600 gr tegelijk op steen. Beschikt over één dampsleutel.
Minder geschikt voor kleine zaken zoals pistolets, sandwiches, enz...
Deegcapaciteit |
2 kg |
Aantal bakvlakken |
1 |
Afmetingen bakvlakken (cm.) |
30 x 48 |
Buitenafmetingen (cm.) |
37B/60D/44H |
Aansluitwaarde |
1,3 KW - 230 V |
Gewicht |
22 kg |
|
|
B10 |
Bakcapaciteit in de meeste gevallen voldoende voor 2 personen. Voor 4 broden van 850 gr of 6 van 600 gr op steen. Beschikt
over één dampsleutel.
Deegcapaciteit |
4 kg |
Aantal bakvlakken |
2 |
Afmetingen bakvlakken (cm.) |
30 x 48 |
Buitenafmetingen (cm.) |
37B/60D/64H |
Aansluitwaarde |
1,8 KW - 230 V |
Gewicht |
35 kg |
|
|
B20 |
Bakcapaciteit in de meeste gevallen voldoende voor 3 à 4 personen. Voor 6 broden van 850 gr of 9 van 600 gr op steen.
Twee dampsleutels.
Deegcapaciteit |
6 kg |
Aantal bakvlakken |
3 |
Afmetingen bakvlakken (cm.) |
30 x 48 |
Buitenafmetingen (cm.) |
37B/60D/83H |
Aansluitwaarde |
2,5 KW - 230 V |
Gewicht |
56 kg |
|
|
B40 |
Semi-professionele oven. Voor 12 broden van 850 gr of 18 kleine. 2 dampsleutels. Hoogte tussen bakvlakken aangepast naar
professionele normen. Mogelijkheid tot continu bakken of bakken met dalende temp.
Deegcapaciteit |
12 kg |
Aantal bakvlakken |
3 |
Afmetingen bakvlakken (cm.) |
48 x 48 |
Buitenafmetingen (cm.) |
55B/60D/98H |
Aansluitwaarde |
3,1 KW - 230 V |
Gewicht |
85 kg |
|
|
|